Buda Filadelfija je malo dete

Na slici: Bivša odbojkašica Ana Radojičić 32 god. i 185cm visoka, ćerka Zorana Radojičića, vlasnika OK “Vizura” koja je napala i pretukla nastavnicu biologije u OŠ “Jovan Dučić” na Novom Beogradu.

Se sećate Bude Filadelfije, budže iz filma Nije nego? Bata Stojković je maestralno odigrao likusa koji hoće da potkupi nastavnicu parfemom da mu klinac dobije bolju ocenu. Povezao ženu službenim autom, objasnio problem, pokušao, ova ga otkačila i to je to. Nije je startovao, napastvovao, tukao, pretio. Ništa. Samo oćešnećešnemoraš. Kad sam bio maleni balavko nagledao sam se takvih Filadelfija onoliko. Neki bi kupili, neki ne, jbg. To su bile Bude iz SFRJ. A onda Bude iz SRJ – malo siroviji, ima i neki kontroverzni bizmismen al su u odnosu na ove danas kulturiška.
Sad više neće ni da pregovara ni da da mito. Diplomu je kupio, il dobio ko privezak uz kola, partija, gajba, dvorac, novac, šta oćeš. Na Maldive ide samo sirotinja. Taj rad. Dete ima da bude ko mama il tata. Da ima sve petice i da ga ljube posred guzice. A prostački vam, a? A ono el ti znaš ko sam ja je normalno i fino? Da nastavnicom koja radi za siću brišeš pod? Da je pakuju u kragnu il gipsano korito? Supiš. Ma da, to je samo izolovan slučaj koji smrdi na gomili izolovanih slučajeva. Slušam neke matorce u parku, pričaju dok im unučad jure okolo. Jaoo, ste videli, nastavnici oće da budu ko beli medvedi. Aha, da mogu da prebiju dete pa da ne odgovaraju.Još će da ih naroužaju kako su krenuli. Joj, jadna naša deca.
Jadna vaša deca? I jesu jadna pored takvih ispranih mozgova. Alo, ko koga bije? Oćeš da te podsetim? Ste čuli za činjenice? Matorani, kromanjonka koja je tukla učiteljicu je aktivistkinja SNS sa Vračara! Ne bi me čudilo da ste glasali za njih. Za one koji su napravili klimu koja je napravila Ribnikar. I Mladenovac. I nož koji štekuje osnovka kao Barbiku. I onog klinca što je svom nastavniku majku majčinu kad je izašao iz škole. Misliš da je to sve? Šta misliš za koliko pretnji i prebijanja nisi ni čuo? A sve ti po pravilu dolazi iz razmaženih bogatih kuća. Buda Filadelfija SNS-a i drugih buržuja. El slučajno? Utripuješ da kad nema zakona i kad je sud zajebancija i postupak može da zastari da možeš da radiš šta oćeš? El stvarno misliš da si dovoljno bogat da možeš da se izvučeš s ubistvom? Ako imaš mafiju na vlasti onda da.
E ne može. I da gospodžo ima da zaštitimo profe ko bele medvede. I ne može ni mafija ni Buda Filadelfija. Ti bolesni nenormalni nadrndani nakoksirani psihopatski krkani ne smeju da pobede i neće jer još ne znaju ali ima uskoro da nauče ko smo mi, oni koji rade za kikiriki.

OGNJEN KRINDŽOVIĆ

Leave a comment